نظرسنجى: آيا از محصولات كندي راضي هستيد؟ اين نظرسنجى بسته شده است. |
|||
| خيلي راضي هستم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| راضي هستم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| تا كنون استفاده نكرده ام | ![]() ![]() |
3 | 100.00% |
| ناراضي هستم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| خيلي ناراضي هستم | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| مجموع | 3 راى | 100% | |
| * شما قبلا در اين نظرسنجى شركت كرده ايد. | [نمايش نتايج] |
|
ماشين لباسشويي كندي
|
|
05-30-1389, 11:56 قبلازظهر
|
|||
|
|||
|
با سلام
من در بازار براي خريد ماشين لباسشويي جستجو كردم و ماشين لباسشويي كندي به من پيشنهاد كردند. مثل اينكه ايتالياييه ، قيمتش هم مناسبه و خدمات پس از فروشش هم شنيدم خوبه . مي خواستم بدونم اطلاعات بيشتري دارين؟ با تشكر از همه دوستان |
|||
|
05-31-1389, 12:28 بعدازظهر
|
|||
|
|||
|
RE: ماشين لباسشويي كندي
تا جائی که من اطلاع دارم کارخانه کندی چند سال پیش ورشکست شد و چند مدل چینی هم تو بازار موجود بود والی الان چند وقتیه نیستش.
![]() مارک های بهتر و معتبر تری هم موجود هستن ازجمله آرچلیک ساخت ترکیه و بکو و بلومبرگ. اگرم برات قیمت زیاد مهم نیست بوش هم مارک خوبیه. در کل بخواهم راهنمایت کنم فکر کنم هم از نظر قیمت و هم کیفیت بکو حرف اول و میزنه. فقط یکم کم شناخته شده. |
|||
|
06-01-1389, 11:35 بعدازظهر
(اين ارسال آخرين بار در تاريخ: 06-01-1389 11:37 بعدازظهر ويرايش شده است. شخص ويرايشگر: ashkan.)
|
|||
|
|||
(05-30-1389 11:56 قبلازظهر)setareh نوشته شده: با سلام سلام باید به اطلاع برسونم که لباسشویی کندی توی بازار هم ایتالیایی داره هم ایرانی! ولی فکر نکنم کیفیتش خیلی فرقی کنه چون همش تو ایران مال یه شرکته و گارانتیش هم یکیه تازه خیلی از این فروشنده ها نمیدونن توی ایران تولید میشه چون تیپش به ایرانی نمیخوره من ندارم ولی دوستم یک ساله داره راضیه بوش هم خیلی خوبه از همشون بهتره هم ترک داره هم آلمانی ولی اونم فرقی نمیکنه به نظر من به نسبت قیمت و امکانات کندی انتخاب خوبیه در ضمن چینی هم نداره .
|
|||
|
06-01-1389, 11:56 بعدازظهر
|
|||
|
|||
(05-30-1389 11:56 قبلازظهر)setareh نوشته شده: با سلام khaili ajibe bazia hame ja bayad ezhar nazar konan ki mige candy varshekast shode yeki az behtarin markhaye italyast aksar mark haye italy tooye bazar tabligh kami daran beri amin hozoor hameye marka hast movazeb bash garanti dashte bashe (az tarikh nasb) chon man ye mashin kharidam az LG bad 3 mah kharb shod goftan garantish tooye maghaze tamoom shode hatman ghabl az kharid ba on sherkate tamas begirid choon forooshande ha dooroogh migan. mitooni az tooye hamin site eteleat khoobi gir biari movafagh bashi |
|||
|
06-02-1389, 10:13 قبلازظهر
|
|||
|
|||
|
ممنون از اطلاعات همه دوستان
يك سوال ديگه كه وجود داره اينه كه در بزرگ براي ماشين لباسشويي چقدر كاربرد داره؟ |
|||
|
06-03-1389, 03:35 بعدازظهر
|
|||
|
|||
(06-02-1389 10:13 قبلازظهر)setareh نوشته شده: ممنون از اطلاعات همه دوستان در بزرگ که در ماشین های لباسشوئی جدید لحاظ میشه و در حدود ۳۰ سانتیمتر هستش برای راحتی وارد و خارج کردن لباس ها خیلی اهمیت داره . در ضمن همین مورد به ظاهر ساده در مورد لباسهای زیاد ، پتو ، حوله و ملافه اهمیت خودشو نشون میده.
|
|||
|
|